Alice în Țara Minunilor la Grădina Botanică

Sursa iabilet.ro

Cea mai spectaculoasa instalatie de lumini a acestei ierni, deschisa la Gradina Botanica din Bucuresti.

Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti gazduieste instalatia de lumini timp de patru luni. Incepand din 3 noiembrie 2023 si pana pe 3 martie 2024. Tematica este „Alice in tara Minunilor”. Personajele din Alice in Tara Minunilor sunt transpuse intr-un tunel de lumini de peste 200 metri lungime si 320.000 leduri.

Cel mai bun moment pentru a vizita expozitia de lumini este seara sau noaptea. Intunericul pune in evidenta efectele luminii si creeaza o atmosfera misterioasa. Spectacolele de lumini si sunet in care instalatiile luminoase sunt sincronizate cu muzica si efectele sonore vor crea o experienta multi-senzoriala. 

Unde gasim Bilete?

Biletele pentru expozitia de la Bucuresti pot fi achizitionate aici. Pe langa biletele cu o singura intrare exista si varianta de abonament de sezon, valabil pentru toate cele 4 luni ale expozitiei si le gasiti si aici.

Ce putem vedea?

Vizitatorii vor putea admira si interactiona cu diferite forme de arta luminoasa si se vor intalni cu elemente si personaje din lumea magica „tara Minunilor”, cum ar fi Alice, iepurele, pisica de Cheshire, omida, petrecerea cu ceai a palarierului si, bineinteles, castelul reginei de Cupa.  Pentru copii este un prilej de a-si intalni personajele de basm preferate. Expozitia include scene tematice, instalatii artistice si puncte foto, copaci luminati, precum si spectacole de lumini si multimedia unice. 

signs, mad hatter, wonderland-3479398.jpg

Am acceptat cu entuziasm propunerea celor de la Garden of Lights și suntem încântați că au ales Gradina Botanică a Universității din București pentru acest proiect. Este o oportunitate de a admira gradina botanică într-un alt context și de a vedea cum lumina poate transforma și sublinia frumusețea naturii”, a declarat prof. univ. Dr. Paulina Anastasiu, director al Grădinii Botanice „Dimitrie Brandza” a Universității din București. sursa Forbs.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *