Iata primul salon de auto spalare animalute!

Sursa Facebook Levo

Levo Animals, primul salon de auto-spălare pentru animale din România.

Levo Animals este primul salon de auto-spălare pentru animale din România . „Am lansat această afacere cu un obiectiv clar în minte. Vrem să oferim o alternativă mai prietenoasă și mai reconfortantă atât pentru animale, cât și pentru proprietari.” au declarat cei de la Levo Animals.

Te-ai saturat sa faci mizerie acasa atunci cand iti speli animalutul?

Ai acum un spatiu special creat pentru a te bucura de acesta experienta. Salonul self wash pentru animale, Levo, este situat între Obor și Lizeanu. La doar 150 de metri de stația de metrou Obor. Noul spațiu este gata să vă întâmpine pe voi și pe prietenii voștri blănoși cu servicii de îngrijire complete. Gasiti acolo cadite reglabile electric pe inaltime, mese de uscat reglabile electric, casti speciale pentru acoperit urechile sa ii protejeze de zgomotul uscatorului. Au si jucarii, sorturi de protectie si pistol de apa care pulverizeaza atat apa cat si apa cu sampon.

Va recomand sa mergeti să descoperiți un loc dedicat pasiunii pentru animale. Acolo confortul și igiena se întâlnesc pentru a oferi cea mai bună experiență.

Cum functioneaza si cat costa?

Este nevoie sa descarcati aplicatia lor disponibila atat pe IOS cat si pe Android. Plata in locația Levo este per minut. 1.30 lei/minut este costul in acest moment. Puteți descărca aplicația „Levo animals” si o gasiti aplicatia aici. Ii puteti urmari si pe social-media aici.

Cum arata?

Mi-a placut turul prezentat de Dorian Popa si prietenul sau patruped pe TikTok:

@levo.animals

🌟 Surpriză specială pentru comunitatea noastră iubitoare de animale! 🐾 Am avut onoarea să îl avem pe Dorian Popa la salonul nostru self-wash pentru animale, demonstrând cât de ușor și distractiv poate fi să îți îngrijești patrupedul! 🐶✨

♬ sunet original – Levo Animals – Levo Animals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *