Protest spontan la Registrul Comerțului: activitatea cu publicul, suspendată

Activitatea cu publicul a fost suspendată luni dimineaţa la Registrul Comerţului Bucureşti şi în mai multe registre din ţară, după ce membri ai Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) au intrat în protest spontan.

  • Activitatea cu publicul a fost întreruptă în București și în mai multe zone din țară. Angajații solicită creșteri salariale și acordarea sporului de risc și solicitare neuropsihică.
  • Sindicatele au organizat un protest săptămâna trecută în fața Ministerului Justiției, cerând majorări ale salariilor și acordarea sporului de risc și solicitare neuropsihică.
  • În perioada 18-22 aprilie, angajații au adoptat o formă de protest pasiv, cunoscută sub numele de grevă japoneză, iar între 23-25 aprilie, au avut loc mitinguri în toate județele, în fața sediilor Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Într-o informare de presă trimisă de Blocul Național Sindical a precizat:

❗️INFORMARE DE PRESĂ

Blocul Național Sindical informează că, astăzi, 29 aprilie 2024, membri Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului (SAONRC), afiliat la Federatia Publisind și la Blocul Național Sindical, au intrat în protest spontan.

❌ Astfel, activitatea cu publicul este suspendată în aceste momente la Registrul Comerțului București și în mai multe registre din țară. Acțiunea nu este organizată de SAONRC, dar membri sindicatului iau parte la aceasta!

🌐 Dacă vrei să afli mai multe despre subiect, accesează www.bns.ro, secțiunea Comunicate de presă.

#BloculNaționalSindical#BNS#myBNS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *