Târgul de Crăciun București 2023

Încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun București 2023.

Comercianții sunt invitați să se înscrie ca expozanți. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat recent ca pot începe înscrierile expozanților.

În perioada 30 noiembrie-26 decembrie Primăria Municipiului București, prin CREART, va organiza în Piața Constituției cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun București. 

christmas, happy, woman-2971961.jpg

Având ca obiectiv principal promovarea creației și tradițiilor autentice, încurajează înscrierea cu produse de meșteșug, obiecte realizate manual, preparate autohtone, în concordanță cu specificul și tematica acestui eveniment – Sărbătoarea Crăciunului.

Perioada de înscrieri 09 – 23 octombrie 2023

Dosarele pot fi depuse fizic, la sediul CREART, între orele 10:00-16:00. De asemenea, pot fi trimise pe e-mail: targ@creart.ro până la data de 23.10.2023, ora 16:00. Mai multe detalii despre regulamentul de înscriere pe site-ul CREART.

În data de 01 noiembrie 2023, ora 12:00, lista expozanților admiși și a celor respinși, rezultată în urma întrunirii Comisiei de Analiză și Selecție va fi publicată pe site-ul CREART, Secțiunea Știri.

Lista finală a expozanților admiși/respinși de către Comisia de Analiză și Selecție și Comisia de Soluționare a Contestațiilor se va afișa pe www.creart.ro, secțiunea Știri, în data de 08 noiembrie 2023, ora 12:00.

Unde parchezi când mergi la Târgul de Crăciun din Bucureşti 2023?

S-a luat decizia de a se crea rute ocolitoare și restricții de acces. IGPR a emis și un comunicat în care sunt specificate rutele ocolitoare. Anul trecut harta rutelor ocolitoare a fost prezentată de BRIGADA RUTIERĂ BUCUREȘTI, vezi in link cum arata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *