Furnizori de certificare digitală in Romania

În România, furnizorii de servicii de certificare digitală sunt autorizați de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și conform legislației în vigoare privind semnătura electronică.

Iată câțiva furnizori de servicii de certificare digitală autorizați în România:

CertSIGN: CertSIGN este un furnizor de servicii de certificare digitală cu o prezență semnificativă în România. Ei oferă o gamă largă de soluții de securitate digitală, inclusiv certificate digitale pentru semnături electronice și certificate SSL.

CertSIGN

QuoVadis: QuoVadis este un furnizor global de servicii de securitate digitală, cu operațiuni și în România. Ei oferă certificate digitale pentru semnături electronice, autentificare și altele.

Trans Sped: Trans Sped este un furnizor de servicii de certificare digitală din România. Ei furnizează certificate digitale pentru semnături electronice și soluții de securitate digitală.

GlobalTrust: GlobalTrust oferă servicii de certificare digitală, inclusiv certificate digitale pentru semnături electronice și sigilii electronice.

Concluiza?

Pentru a vă asigura că utilizați un furnizor de servicii de certificare digitală autorizat în România, verificați site-ul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Puteți verifica și pe cel al Autorității pentru Digitalizarea României. Ambele oferă informații actualizate despre furnizorii autorizați și serviciile pe care le prestează. Este important să utilizați un furnizor autorizat pentru a vă asigura că semnăturile electronice emise sunt valabile și recunoscute legal în România.

La ce te ajută semnatura electronică? Citeste aici si devino sustenabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *