BIROUL SI SCAUNUL POTRIVIT PENTRU COPII

Cum aleg biroul și scaunul potrivit pentru copii?

Copii stau mult la birou și părinții se întreabă „cum aleg biroul și scaunul potrivit pentru copii?” Ei au nevoie de biroul potrivit și accesorii care să le asigure un confort și condiții ergonomice de lucru pentru că își fac temele zilnic la biroul lor. Ei bine, trebuie să recunoastem că și jocurile pe calculator sunt jucate tot de la acest birou. Acesta fiind un alt motiv pentru care atenția la statura lor este extrem de importantă.

Cum aleg un birou potrivit pentru copil?
Biroul și scaunul potrivit pentru copii. Sursa foto: mobilamoll.ro

Biroul ergonomic ajustabil și scaunul ergonomic reglabil facilitează condiții optime de studiu. Cu ajutorul lor ai toate setările pentru a face timpul petrecut la birou cât mai sănătos și confortabil.

Cum aleg biroul și scaunul potrivit pentru copii?

Pentru o postură corectă și un maxim de confort am primit recomandări pentru birourile și scaunele ergonomice de la Ergok si Mobilamoll

La fel ca și scaunele de birou pentru adulți, cele de copii sunt special concepute nevoilor lor. Dimensiunile lor nu se potrivesc cu cele ale părinților, aceștia au nevoie de spații de lucru pe înălțimea potrivită.

Spațiu de lucru ergonomic

Verifică înalțimea scaunului de birou pentru copii. Este primul și cel mai important aspect pe care trebuie sa îl iei în considerare atunci când ești în căutarea scaunului. Tălpile ghindocului tău trebuie sa fie pe podea, în așa fel încât circulația sanguină să fie corectă, fluidă și lină. In caz contrar, cel mic ar putea întâmpina probleme.

Un copil va petrece mult timp stând șezut în scaun, asigura-te că spătarul are forma și dimensiunea potrivită. Astfel, coloana sa vertebrală nu va fi afectată. Caută un spătar flexibil, ce se poate înclina atât în față, cât și în spate.

Teoretic, este indicat ca spatele copilului tău să formeze un unghi ce variaza intre 90 si 110 grade. Aceasta este recomandarea pentru ca abdomenul și pieptul să aibă o poziție corectă, fară să fie presate.

Dacă în cazul biroului lucrurile sunt mai simple, în cazul scaunului, ideal ar fi să îl testezi înainte. Te așezi pe el și verifici toate posibilitățile de reglare. Dar știm că acest lucru nu este posibil întotdeauna. E clar mult mai practic să explorezi online ofertele mai multor magazine. Achiziționezi scaunul printr-un click, e livrat acasă sau la birou și decizi apoi dacă-l păstrezi sau nu. Pentru achiziția online, politica de retur este cea mai importantă. Trebuie să ai posibilitatea de a returna produsele în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Totuși, oricât de eficient ar fi să-ți cumperi online și oricât de avantajoasă ar fi politica de retur, tot trebuie să știi exact ce specificații să verifici pe site și la ce să fii atent când alegi scaunul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *