Consultații stomatologice gratuite pentru elevi și studenți. 72 DE CABINETE STOMATOLOGICE DIN REȚEAUA DE MEDICINĂ ȘCOLARĂ ȘI UNIVERSITARĂ A ASSMB sunt la dispoziția elevilor și tinerilor pentru consultații și tratamente.

Consultații stomatologice gratuite pentru elevi și tineri – Vești bune pentru toți elevii și studenții care urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din Municipiul București, conform unei informări transmise de ASSMB.  Aceștia pot beneficia, inclusiv în perioada verii, de consultații și tratamente stomatologice gratuite în cadrul a 72 de cabinete stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB.
 
Programările pentru orice consultații stomatologice gratuite pentru elevi și studențise vor efectua telefonic, fiecare cabinet stomatologic având un număr de telefon alocat în acest sens.
 
Lista completă a acestor uități care include adresa, numerele de telefon alocate și perioada în care aceste cabinete funcționează o regăsiți aici

Pe parcusul vacanței de vară, cabinetele stomatologice au fost deschise prin rotație, în toate sectoarele din București.Consultați lista actualizată care publicată pe site-ul ASSMB.

Copiii școlilor / grădinițelor care nu au cabinet stomatologic, se pot prezenta la orice unitate de învățământ din sector care deține Cabinet Stomatologic

Photo credit artirhidden freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *